WIFI VEILIG ÉN VITAAL ONDERNEMEN

Topfit op het hoogste podium blijven presteren nu binnen handbereik.

Gezondheid en vitaliteit basis voor doortastend ondernemerschap

In een voortdurend veranderende markt vormen uw professionele uitstraling, uw visie gecombineerd met uw gezondheid en vitaliteit de basis voor succes. Dit is namelijk hetgeen waarmee u met uw bedrijf uw concurrentie ver achter u laat.

'It's a jungle out there' zingt Randy Newman en hij heeft gelijk. Daar buiten is het een jungle vol voetangels en klemmen en u komt ogen en oren te kort om er zeker van te zijn te overleven. Dat niet alléén. Hoe houdt u daardoor uw energie en frequentie op peil die aan de basis van uw zelfverzekerdheid, uw overtuigingskracht en uw leiderschap liggen?

Gezondheid en vitaliteit in toenemende mate onder druk door WiFi straling.

Uit een toenemend aantal solide wetenschappelijke studies blijkt dat WiFi, WiFi-routers en de opkomst van het 5G netwerk een belangrijke invloed hebben op onze werk- en leefomgeving. De een is zich bewuster van deze oorzaak dan de ander maar bewust of niet, we staan allemaal bloot aan de gevolgen van de onvermijdelijke, razendsnelle toename van wireless technologieën die in verband staan met het gebruik van computers, de mobiele communicatie en informatievoorziening.

Uw gezondheid en vitaliteit staan onder druk.

Schadelijke impact van WiFi op gezondheid leren herkennen.

Als u deze eerste signalen van vermoeidheid en een verminderd welbevinden onjuist duidt en niet onmiddellijk aanpakt, slaan de gevolgen ervan direct terug op uw ondernemerschap en dus ook direct op uw bedrijfsresultaten.

Het EMVI programma biedt u de juiste oplossingen:

  • De verstoringen in uw woning en binnen uw bedrijf worden minutieus in kaart gebracht.
  • Er volgt voorlichting en advies om verbeteringen aan te brengen.
  • Effectieve oplossingen volgen om de schadelijke uitwerking van incoherente velden op te heffen.

Een eenmalige bescheiden investering leidt hierdoor tot blijvende vitaliteit en ondernemersplezier.

Contact opnemen

Wanneer u het formulier invult en in het berichtenveld aangeeft wanneer en hoe laat u het beste bereikbaar bent, bellen we u zo spoedig mogelijk terug.