HET EMV-INTERVENTIE TEAM

Het EMVI team bestaat uit gezondheidsexperts die inmiddels hun sporen in de Health & Lifestylebranche verdiend hebben. Zij hebben zich de laatste 15 jaar toegelegd op het vinden van optimale oplossingen voor een van de meest uitdagende problemen waarmee we in de 21ste eeuw worden geconfronteerd. Om die reden blijven ze het liefst onder de radar en werken ze één op één.

Slimme technologieën, WiFi, 4G en het binnenkort uit te rollen 5G netwerk sluipen in toenemende mate ons leven en onze werkomgeving binnen. Dit onderstreept nog eens de noodzaak om een expert in te schakelen voor deskundige beoordeling en advies, gebaseerd op solide onderzoeksresultaten, die u zowel op de gevaren als op de voordelen wijst. De experts van het EMVI team kunnen u door hun relevante kennis en ervaring optimaal begeleiden, zowel in de particuliere als binnen de publieke sectoren.

We hebben 6 sectoren beschreven waarbinnen we reeds werkzaam zijn.

 

Wanneer u het formulier invult en in het berichtenveld aangeeft wanneer en hoe laat u het beste bereikbaar bent, bellen we u zo spoedig mogelijk terug.