DUIVEN KEREN NIET MEER HUISWAARTS

“Van de 59 duiven die we in Frankrijk hebben losgelaten, zijn er maar 26 teruggekomen.” vertelt een 75 jarige nestor in de duivensport me. Andere duivenmelkers zijn druk aan het rondbellen wat er in godsnaam aan de hand kan zijn.

Lees meer »

EHS ALS AUTOIMMUUNZIEKTE?

De gezonde mens met een optimale lichaamsgewaarwording voelt de impact van verstorende elektromagnetische velden in zijn lichaam. Intuïtief gaat hij het liefst deze verstoringen uit de weg. Maar gezien het intensieve smartphonegebruik, Wifi, routers en andere verstoringen zijn deze inmiddels onvermijdelijk en staat hem maar één ding te doen: 

Lees meer »

WAT ALS JE 'NEE' ZEGT

Lia vertelt me over de aankoop van haar nieuwe hoortoestel. Lia is ruim 20 jaar slechthorend en haar hoortoestel draagt aanzienlijk bij aan haar levenskwaliteit. Ze ervaart geen enkele beperking in haar sociale leven. Tot ze geconfronteerd wordt met de nieuwste ontwikkeling op hoortoestellen gebied.

Lees meer »

EFFECT WIFI OP SCHOLEN

De transcriptie van de video is als volgt: De video begint met de vraag aan Barrie Trower: "Wat is uw mening over het gebruik van wireless technologieën op scholen en kinderdagverblijven en dat kinderen met mobieltjes rondlopen?

Lees meer »

BRIEF AAN HET KIND

Lief kind, Jij ontvangt deze brief omdat wij je het volgende willen uitleggen: Als je geboren wordt is het al een hele klus om jouw zieltje in je kleine lichaampje te laten landen. Alles is nieuw voor je. Je zit niet meer in de buik van mamma en mag het leven zélf uit gaan vinden. Gelukkig word je daarbij geholpen door iedereen die van je houdt.

Lees meer »