EFFECT WIFI OP SCHOLEN

De transcriptie van de video is als volgt: De video begint met de vraag aan Barrie Trower: "Wat is uw mening over het gebruik van wireless technologieën op scholen en kinderdagverblijven en dat kinderen met mobieltjes rondlopen?

Zijn antwoord:

"Het is ongelooflijk gevaarlijk, ongelooflijk stom en ik denk dat de mensen die daar toestemming voor hebben gegeven voor de rest van hun leven moeten worden opgesloten zodat ze niet meer op deze planeet rondlopen.

Ik gebruik het voorbeeld van een jong meisje:

Als je een jong meisje of een jonge lerares bent, zijn de elektromagnetische golven van invloed op de eitjes en de onrijpe eitjes, de follikels in de eierstokken. Er zijn er 400.000 van. De straling is 10 keer gevaarlijker voor dit DNA dan voor al het andere DNA in het lichaam en niemand weet waarom. Het is gewoon zo. Je eitjes zijn al bestraald en kan op den duur dus leiden tot de geboorte van een genetisch beschadigde kind als je er een hebt.

Het grootste gevaar ontstaat wanneer je zwanger wordt. Omdat jouw foetus jouw opgelopen schade heeft, als het door straling is beschadigd. Maar in de eerste 100 dagen vormt de foetus, als het een meisje is, haar eigen onvolwassen eieren omdat zij met alle 400.000 van hen geboren is. In tegenstelling tot jongens, die zelf zaadcellen maken, worden meisje geboren met alle eitjes.

Dus wat er niet gebeurt, je draagt een vrouwelijke foetus bij je en de eitjes die zij bij zich draagt hebben totaal geen bescherming, absoluut géén enkele cellulaire bescherming. Ze hebben die nog niet ontwikkeld. Dus je bent in feite je kleinkind aan het bestralen omdat de baby in jouw foetus jouw eigen kleinkind is. Jouw foetus groeit op als jouw kind en de eitjes binnenin jouw kind wordt haar kind. Klinkt dat logisch?

We hebben het dus over jouw kleinkind. En daar schuilt het grootste gevaar. Het zijn onze kleinkinderen die over 30 a 40 jaar geboren worden die nu het allergrootste risico lopen. Dus...

Dit is al aangetoond bij dieren die om de paar jaar hun volgende generatie reproduceren. We weten al dat er dát gaat gebeuren. Dus de mensen brengen vandaag WIFI in scholen. Ik denk dat ze naar de gevangenis moeten worden gestuurd Omdat ze deze schade gaan veroorzaken en we niet weten om hoeveel mensen het zal gaan die zullen weten wat er gebeurd is en wat we nu hebben beïnvloed zonder dat we er erg in hebben. Zij zullen van invloed zijn op de kinderen die over 30 , 40 jaar geboren zullen worden.