BRIEF AAN HET KIND

Lief kind,
 Jij ontvangt deze brief omdat wij je het volgende willen uitleggen: Als je geboren wordt is het al een hele klus om jouw zieltje in je kleine lichaampje te laten landen. Alles is nieuw voor je. Je zit niet meer in de buik van mamma en mag het leven zélf uit gaan vinden. Gelukkig word je daarbij geholpen door iedereen die van je houdt.

Wat wij vroeger niet zeker wisten en de mensen die van je houden wellicht nu ook nog niet weten is dat het zomaar kan zijn dat mobieltjes, WIFI en het 4G en 5G netwerk ervoor zorgen dat jouw zieltje niet zo gemakkelijk in je lichaampje kan landen zoals het de bedoeling is. 

Maar eigenlijk, als we heel stil zijn en logisch nadenken, weten we stiekem dat het tóch wel zo is.

Net zoals bij dieren en planten zorgt ook jouw eigen natuurlijke, onzichtbare straalkacheltje, (aardmagnetisch veld), ervoor dat je gezond blijft, groter groeit en blij bent. 

Maar het zou me niets verbazen als jouw lichaampje nu hapert, flink pruttelt en tegensputtert tegen al die vreemde, moderne straalkacheltjes (verstorende elektromagnetische velden) die je niet ziet, maar die jou wél de hele dag dwarszitten. Hier word je niet blij van. Misschien word je er wel heel erg moe van en droom je rare dromen en word je vaak wakker.

Misschien ga je wel eens aan jezelf twijfelen of zeggen geleerde mensen dat er iets mis is met je. Dat lijkt logisch, maar wij van het EMVI-team begrijpen wel dat het écht niet aan jou ligt. 

Jij mag bruisen in plaats van briesen.

 

Als jij een meisje bent dan moet je weten dat de eitjes waar jouw kindjes straks uit geboren worden, de eerste 100 dagen dat je bij jouw moeder in de buik zit, al zijn gemaakt. Daarom mogen mamma's en pappa's heel voorzichtig zijn met hun mobieltjes en met alles wat geen kabeltje heeft, zoals een babyfoon. Want het geheime doosje met het DNA in jouw eitjes is niet beschermd door het stevige vliesje zoals bij alle andere cellen en mag helemaal niet bestraald worden door vreemde straalkacheltjes.

Als je een jongetje bent en zelf later ook kindjes wilt krijgen dan wil je straks vast en zeker ook hele gezonde, sterke zaadjes. Daarom is het beter om geen mobieltje in je broekzak te stoppen, want de zaadjesfabriek moet wel gezond blijven en mag niet bestraald worden.

 

Misschien vraag jij je af waarom die mensen van het EMVI-team het zo belangrijk vinden om je dit te laten weten?

Dat zullen we je uitleggen:

Stel nou dat jij je heel erg ongelukkig voelt, dat je niet tegen ruzie kunt, bang bent geworden en heel veel moet huilen of vaak boos bent. Dan valt het niet mee om je nu onmiddellijk te helpen. Je komt dan op een wachtlijst en moet je nog even wachten voor je geholpen kunt worden. Want behalve jij zijn er nog heel veel andere kinderen die óók geholpen willen worden.

En als je dan zó boos, verdrietig of bang bent dat je er ziek van wordt dan vinden mamma en pappa dat heel erg omdat ze je niet graag naar een ziekenhuis, heel ver weg brengen.

 

Je snapt nu dat wij willen dat het niet zover komt. Dat jij gewoon gezond en blij blijft en opgroeit zoals het de bedoeling is.

I want to live I want to grow,
I want to see I want to know,
I want to share what I can give,
I want to be I want to live.

- John Denver -

Wij verklappen je een geheimpje:

Wij hebben altijd geweten dat als mensen zó slim zijn dat ze hele ingewikkelde apparaten en technologieën kunnen maken die ervoor zorgen dat het leven supergemakkelijk wordt, dan zijn er vast en zeker ook mensen die iets uitvinden zodat we daar niet ziek van hoeven te worden en gezond kunnen blijven.

Een keer raden: Die mensen zijn er en we noemen ze, net als Harry Potter, genieën!

Je zult nu wel denken: "Wat zullen die mensen van het EMVI-team blij zijn!" En dat zijn wij ook!

Maar we zijn ook heel voorzichtig. Want niet iedereen denkt hetzelfde. Niet iedereen weet even veel. En er zijn altijd mensen die bang zijn dat er iets van hen wordt afgepakt.
Want wij weten ook dat er sommige domme, gemene mensen rondlopen die stiekem héél erg veel centjes willen verdienen aan apparaten en technologie zonder de mensen te informeren over de gevaren ervan en zonder dat ze veiligheidsmaatregelen nemen. Het erge van alles is dat deze mensen het blijkbaar helemaal niet erg vinden dat je ziek van hun spullen en technologie kunt worden. Dus mondje dicht!

Ook zijn er mensen die denken dat wij iets aan hen willen verkopen.

En dat is ook zo!

Alleen weten wij ook dat jullie school heel erg op de centjes moet letten en dat jullie pappa’s en mamma’s heel erg hard voor hun centjes moeten werken. En wij vinden dat als ze dan heel veel centjes uitgeven aan apparaten en technologieën die het onderwijs en jullie leven gemakkelijker maken dat zij dan véél beter eerst een paar centjes kunnen uitgeven aan technologie die jullie gezondheid beschermt tegen die hypermoderne, wireless technologieën. Zodat niemand ziek, burnout of depressief hoeft te worden.

En als jullie school of je pappa en mamma die centjes daar niet voor hebben dan zullen de mensen in jullie gemeentehuis na mogen denken over een manier om eerst centjes uit te geven aan het beschermen van de kinderen in jullie dorp of stad in plaats van stil te staan bij hun tekort aan centjes om kinderen te helpen die in de problemen zijn gekomen.

Wij helpen jullie school en jullie pappa en mamma om ervoor te zorgen dat we jullie gezondheid beschermen en dat jullie eigen goede straalkacheltjes veel en veel sterker stralen dan de straling van de slechte, ongezonde straalkacheltjes.

"De sleutel én de oplossing is ervoor te zorgen dat de frequenties van je eigen natuurlijke, coherente veld, de schadelijke frequenties van de incoherente velden overrulen."

 

Dan hoeven jij, jullie school, je eventuele broertjes en zusjes en jouw pappa en mamma nergens meer bang voor te zijn. Dan gaan we dat gewoon samen regelen.

Laat de moderne tijd maar komen. Wij zijn er klaar voor!