MET EMVI EEN WIFI VEILIGE ZONE

Waardoor uw gasten WIFI veilig genieten van bijzondere momenten.

Wifi netwerk is noodzakelijk

Het faciliteren van een razendsnelle Wifi verbinding in uw restaurant is onontbeerlijk. Zowel voor uw gewaardeerde gasten als voor uw online reserveringssysteem, uw creditcard en pintransacties, uw boekhouding en de bluetooth luidsprekers van uw muziekinstallatie. Deze lijst kunt u zelf aanvullen.

Gasten in toenemende mate ongerust over gevolgen Wifi en 5G voor hun gezondheid.

Als gevolg van een verhoogde inspanning om overal en altijd media bij de hand te hebben, wordt momenteel het 5G netwerk wereldwijd uitgerold. Dit leidt tot een snel stijgend bewustzijn bij het publiek, uw gasten inbegrepen, die hun ernstige bezorgdheid uiten over het effect van WiFi en alle slimme technologie op ieders gezondheid. Degenen die zich hiervan reeds bewust zijn hebben, tot op heden, weinig andere keus dan aantrekkelijke locaties, zoals de uwe, te vermijden. In ieder geval zolang ze nog bij u overmatig blootgesteld worden aan verstorende elektromagnetische velden.

Met EMVI biedt u uw gasten een Wifi veilige omgeving.

Het EMVI-programma biedt u efficiënte, discrete en praktische oplossingen die zowel de werkomgeving als de positieve sfeer binnen uw bedrijf vergroten.

Wij brengen samen met u de meest risicovolle plekken met de meest intense EMV verstoring binnen uw bedrijf minutieus in kaart. Met behulp van deze kennis weet u precies welke tafels het minst belast zijn en als gevolg daarvan het meest geschikt voor uw gevoeligere gasten.

Wat doet u als gasten vragen om sneller internet in een WiFi veilige omgeving vragen?

Uw focus ligt op het creëren van een ultiem verblijf voor uw gasten. De onze is erop gericht u te helpen om dat in een optimaal veilige WiFi omgeving mogelijk te maken.

Of uw gasten zich opmaken voor een belangrijke businessmeeting of om een hoogtepunt in hun leven te vieren, de mogelijkheid om dit te creëren een in ontspannen en energieke omgeving draagt bij aan een unieke beleving in de hectiek van alledag.

Gasten vragen in restaurants en hotels steeds vaker om én sneller internet én een veilige, WiFi vrije omgeving. Onze informatie en advies bieden u de ultieme oplossing zodat u aan beide wensen tegemoet kunt komen. Uw eventuele toekomstige bezorgdheid over de negatieve effecten van de EMV vervuiling voor de continuïteit van uw bedrijf dat afhankelijk is van regelmatige boekingen en de gezondheid van waardevolle medewerkers, neemt daardoor af.
Op deze manier blijft u up-to-date en kunt u vol vertrouwen tegemoet komen aan de wensen van uw meest gevoelige gasten.
Tevens zorgt u ervoor dat schadelast bij ziekteverzuim van personeelsleden, veroorzaakt door verstorende EMV, wordt gereduceerd.

Een eenmalige bescheiden investering leidt hierdoor tot verminderde schadelast door ziekteverzuim, een grotere klanttevredenheid en imagowinst.

Contact opnemen

Wanneer u het formulier invult en in het berichtenveld aangeeft wanneer en hoe laat u het beste bereikbaar bent, bellen we u zo spoedig mogelijk terug.