WIFI VEILIG WERKEN, WONEN & VERBLIJVEN

Optimale zorg gaat hand in hand met steeds slimmere technologie

Kort gezegd verstaan we de centrale missie van iedere zorginstelling als: “Bewoners en patiënten optimale zorg bieden en iedere werknemer in de zorginstelling faciliteren om die taak uit te voeren en die belofte waar te maken.”

Echter om steeds geavanceerdere zorg te kunnen blijven leveren horen geavanceerde informatiesystemen. Patiënten nauwkeurig blijven monitoren vraagt om hoogwaardige technologie, ultrasnelle verbindingen met bijbehorende netwerken.

Raadsel onopgelost van toenemende schadelast door ziekteverzuim

De realiteit van zorginstellingen is momenteel een onverklaarbare, toenemende schadelast door ziekteverzuim in de vorm van psychische klachten bij verplegend, verzorgend en facilitair personeel. Komt dit alleen maar door persoonlijke ontoereikendheid of een té hoge werkdruk? Of is er ook nog een factor die tot dusver onderbelicht is gebleven?

Verstorende pulserende elektromagnetische velden werken gezondheidsondermijnend

Wij weten dat verstorende elektromagnetische velden door WiFi, WiFi routers, 4G, 5G en UMTS masten zowel op korte als op langere termijn een gezondheidsondermijnende invloed hebben. Een toenemend aantal wetenschappelijke onderzoeken maken dat deze conclusies moeilijk te weerleggen zijn. Het is de moeite waard om deze invloed samen verder te onderzoeken en oplossingen te implementeren om de schadelijke impact op personeel, bewoners, patiënten en hun bezoekers te elimineren.

Het EMVI programma:

  • Onderzoek binnen de 5 domeinen waarin een zorginstelling geraakt kan worden.
  • Verrichten van metingen binnen de huisvesting
  • Voorlichting, preventie en advies
  • Eenvoudig en praktisch de juiste oplossingen implementeren.

Een eenmalige investering leidt hierdoor tot verminderd ziekteverzuim, een optimale leefomgeving voor bewoners en patiënten en imagowinst.

 

Contact opnemen

Wanneer u het formulier invult en in het berichtenveld aangeeft wanneer en hoe laat u het beste bereikbaar bent, bellen we u zo spoedig mogelijk terug.